Long time ago...

Har inte uppdaterat nu på jag vet inte vad men igårkväll lovade jag Bea att uppdatera för hennes skull, och självklart gör jag då det! Igår blev det en mysig kväll hemma hos Ellinor med trevligt folk. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, får se. Nu ska jag iallafall äta frukost, PUSS PÅ DIG BEA!


Here we come Hästveda!

Ikväll så har jag faktiskt umgåtts med Jonna, det var riktigt längesedan så det var sjukt skoj, vi hade verkligen jätte mycket att prata om, aha <3 Igår blev det en heldag med babe , väldigt mysigt <3 . Imorgon blir det Hästveda med Jönssons i en hel vecka. Smaka på campinglivet eller vad ?! Fiska till maten, diska utomhus, osv. Jag och Johanna har redan planerat att vi ska fiska varje morgon och ta ett morgondopp i sjön. Hoppa från hopptornen ska vi också göra så vi vaknar på morgonen, hihi . Elin och Linnea ska även vara där med Elins Familj, vi kommer ha superroligt, hörs när jag kommer hem ! "


SAKNAR DIG REDAN

Sötnos!

Har precis kommit hem från Sööötnos !  Ska även dit imorgon vid tre tiden sedan sticker vi till nån vän till honom och sedan hem till han. På söndag blir det Hästveda med Johanna and family.

RSS 2.0