Ursäkta för dålig uppdatering

Ska snart in till Trelleborg med mamma och köpa en ny mobiltelefon då jag klumpigt har tappat min i toaletten, fråga mig inte hur .. . Ikväll blir det in till Trelleboeg och umgås . <3

Playan at Frida

Idag blev det pressning igen. Det blev sun and bath @ my place today! Vi lirade volleytboll med hela familjen, flickorna ägde! Det inkluderar min mamma Johanna och Jag. Mot Pappa Dante och Robin. Skitroligt har vi haft idag, vi har haft "uppvisning" i vad säger jag dock inte..... hahaha .Vi "fajtades" också i poolen och hade länghopps tävling. Hahah en rolig grej som hände idag var att min pappa som vanligt ville visa att han var ungdomlig så han klättrade upp på vårt drygt 2 och en halv meter höga staket och skulle hoppa ner i poolen därifrån. .. Han trillade baklänges!!!! Mitt hjärta dunkade sjukt mycket för rädsla att han skadat sig så en rolig grej var det knappast. Men oskadd ställde han sig upp skrattandes. Jj sover även hos mig en natt till och nu har vi precis ätit med gästerna som är här så nu ska vi slå på en rulle och mysa hela kvällen! Kank eblir ett nattdopp också, vem vet.

Sol och bad!

Sommaren är här! Idag har det varit riktigt väder och Johanna kom på besök tidigt så vi skulle kunna spendera hela dagen stekandes vid poolen. Vi fick även gäster sen. Så idag had det spelats volleyboll, haft brottningsmatcher i poolen, tävlingar mot syskon och mycket mer! En riktig härlig dag! Nu ska vi sova, Godnatt!


-

Ett stjärnfall låg när jag var ute. Jag önskade mig något och då upptäckte jag att det inte är någonting jag önskar mig i vanliga fall, det var inte något oviktigt, någon sak man såg på stan etc. Jag tänkte även på min mobil som jag tappade i toaletten igår  och nu inte fungerar. Igår/idag var jag helt förstörd över det. Jag saknade den så mycket... Kan man bli ytligare? En mobil, so what, köp en ny, .... Tänkte även på kändisar. Innan har jag alltid velat vara en, nu tycker jag synd om dem...

Jag kan inte svara på om mitt "nya" sätt att se på livet är temporärt, imorgon kanske jag vill vara en kändis igen. Det ända jag kan svara på är att; vägen är målet... Sök inte det omöjliga.. 


-

Efter filmen visste jag inte vad jag skulle göra, gå och lägga mig var inget förslag så jag gick ut, la mig raklång på stutsmattan och tänkte. Pappa kom sedan och då pratade vi om livet, lyckan och om filmens innebörd och mening... ps, be happy.

-

Har nyss kollat film.. Jag har aldrig blivit så rörd. En film har aldrig öppnat mig så mycket och visat mig så många saker som den här filmen gjorde. Jag känner mig ny och fri. Fri till att testa nya saker och uppleva. Fri till att umgås med vänner och krama mina föräldrar. Visa dom min kärlek och viska i deras öron, jag älskar dig. .. Jag önskar mig lycka, jag är lycklig. Sök aldrig efter något som är omöjligt, evig lycka är det. Du kan inte alltid vara lycklig. Saker och ting går att lösa, välj inte den isolerade vägen bort från människor, välj den andra vägen, släpp alltid in människor. Sök aldrig efter något ensam..... Sök aldrig något som är ömojligt. Hitta lycka...

@ JJ

Kom precis hem från stranden. Nu ska jag och Johanna snart äta sedan ska jag hem och bara tqa det lugnt iväll tror jag. En sådan kväll behöver alla. Vill också önska JohannaStraand en trevligt resa  ! Ses när du kommer hem baby!

godmorgon!

Vaknade upp hemma hos Johanna efter en lång kväll hemma hos Elin. Blev en lyckad kväll med härligt folk. Nu ska vi går ner till köket för att slänga i oss frukost sedan drar vi ner till skate stranden för att sola och bada.

The isie ikväll

Det kokar om mig just nu efter en heldag i solen. Har precis duschat nu och ska börja så smått göra mig iordning för snart får vi gäster. Jag ska bara äta hemma sedan bär kvällen av till Elin med trevligt folk.


Hoooot

En riktig varmebölja som har kommit, idag är det verkligen jättevarmt. Nu ska jag cykla ner till A-löv och jobba en runda och sedan hem till Johanna för att se hur det är med hennes skadade fot. Hon var hos läkaren nu klockan tolv så hon han nog precis kommit hem, hoppas hoppas hon får bada med det eftersom lyckogrisen åker till Turkey land imorgon!


Vilken är din favorit?

På filmfestivalen i cannes kryllar det av underbara klänningar.
                                                                                          

                                                                  

                                                                                                         
                                                                                                   
                                          
               

                                   

                                            

Redo för solen

En till härlig dag med strålande solsken! När jag vaknar blir jag så glad när jag drar upp rullgardinen och ser att solen lyser på med en underbart fin blå färg på himlen. Idag är det steka som gäller. Vill bli brun igen! Tänkte gå och äta frukost nu sedan byta om till bikini och sedan gå ut och lata mig vid poolen.


kusin


Godnatt

 Från cykelsemestern





Stackars lilla foten

När Johanna kom hit hade hon fastnat med foten i cykelhjulet :O så halva undersidan på trampdynan var uppskavd djupt! Usch så hemskt det såg ut, stackars min Js !

Sötsak från asos.com

Underbar kvällsklänning inspererad av Sienna Miller. Finna att köpa för cirka 300 kronor på asos.

Märkte att om du skriver asos.se så kommer du till Nelly, så där kan du shoppa ännu mer .

En riktig fashonnista

Nicky Hilton! Jag fullkomligt älskar hur hon klär sig. Hon har skapat sig en egen look och numera är hon inte känd bara för att vara en "hilton". Sedan 2004 har hon varit designer och många kändisar bl a Eva longoria bär hennes kläder. Hennes nya kollektion heter Chick Nicholai, då Nicholai är hennes fullständiga namn. Den bygger på "allt som hon har hemma i gadroben", och färgerna har hon tagit ifrån vilka färger hon har på sina smycken hemma. Om jag skulle välja att kopiera en kändis stil så är det verkligen lilla syster Hilton jag skulle välja.





Nicky Hilton's spring 2008 collection, Chick


Robin & Madonna

Vår egen svenska lilla stjärna Robin går det oerhört bra nu för i karriären. Till och med så bra att självaste Madonna bett henne vara öppningsnummer till henne under Europaturnén Sticky & Sweet. Jag tycker bara det är synd att de inte kommer till Sverge bara, då hade jag varit först i kvarn till att boka en biljett!

Dem uppträder:

26/8 Nice
28/8 Berlin
30/8 Zurich
2/9 Amsterdam
4/9 Dusseldorf
9/9 Frankfurt
14/9 Lissabon
23/9 Wien
27/9 Aten

Torsdag

Vilket härligt väder det har varit idag, nu får vi bara hoppas på att sommaren är här och att vädret kommer hålla i sig. Idag blen det beachen med Johanna och Therese. Hennes pojkvän m fl var även där. Vi badade jätte mycket och hade en underbar dag fylld med sommar, så vill jag att alla dagar ska vara på sommaren! Det blev verkligen en heldag på stranden idag då vi kom dit vid elva och åkte hem halv fem. Underbart! Nu har jag och Dante precis varit i A-löv hos min mammas kompis Marie vars katter jag matar nu när hon är bortrest. Visst, det kanske inte är det roligaste jobbet men pengar är det allt, och det vill man alltid ha. Nu väntar duschen på mig frestande, för vad är bättre än att komma hem från stranden, slänga sig i poolen och sedan ducha? .... Nu kommer iallafall Johanna snart till mig, då blir det filmtittande tror jag. Ha en härlig kväll!


The best girls!


Mumsiga mackor

Det blev "krög" ikväll hemma hos Linnea, var väldigt mysigt. Har just nu kommit hem gjort jätte goda mackor och tänkte såtta på en romantisk (gråt) film. Kan det bli bättre?

HSM3

Den 24/10 har den biopremiär. Längtar! Här är en försmak...


Richie i Gossip girl?

De senaste ryktena är att Nicole Richie ska gästspela i Gossip Girl till nästa säsong.

Smyge ikväll

Nu ska jag och Johanna göra oss iordning innan Therese och Johanna kommer hit. Då ska vi mysa, kolla på film och såndant. Sedan ska jagoch Johanna äta hennes mammas berömda räkmacka, ska bli väldigt att smaka det, hoppas det är delicios.

kille=transvestit?

Idag blev det stan med Johanna, Johanna, Therese och Jonna. Sedan fick jag, johanna och hennes pappa åka till akuten för att kolla hennes öga som har varit rött och svullet nu ett tag. Där fick vi vänta ganska länge men eftersom hennes pappa jobbar där gickv lite rundor och spanade in stället och åt choklad. Det visade sig att hon hade ögon katarr och så fick vi åka till apoteket och hämta ut receptet. Jag måste säga att när vi var inne hos doktorn höll jag på att dö av bubblande skratt som var så nära på att komma ur mig men jag kunde som tur var hålla mig. Det var sjukt så rolig doktorn såg ut! Hahaha, hela tiden när jag kollade på honom fick jag upp en bild i mitt huvud där han stod i damkläder och kråmade sig framför spegeln, då kan ni tänka er att jag nästan dog av bubblor inuti mig va?

trelleborg

Godmorgon! Idag blir det trelleborg med mina fina damer Johanna och Johanna. Tänkte hitta mig en tunika eller något sådant att köpa idag, hoppas jag hittar något. Efter det blir det nog hem till någon av oss och hitta på någonting!


Baby Maddie Briann aldridge spears

Nu tycker jag det är för mycket look-a-like syster varning på Jamie lynn spears. Alla vi är besvinka på Brittan men måste nu hennes syster som vi vill ska vara så oskuldsfull och rar som Brittan var när hon var yngre gå i syrrans fotspår?


Top Model

Alla vi älskar top model, man blir så glad när det ska börja, når man ska granska de nya deltagarna, man får sin favorit och vice versa. När det väl är slut längter man tills nästa säsong börjar. Snart är det dags för den 9:onde säsongen men enligt många källor håller inte serien måttet. Tydligen är det ingen av deltagarna som får ett normalt modell jobb efter deras tid på top model. Det sägs att ingen vill jobba med dem efteråt för de har gjort bort sig alldeles för mycket på tv...

Sånt här gör en så arg, men man måste komma ihåg att så mycket på tv är så falskt. Inget är verkligt!


Stilsäkra Nicole Richie

Nu har hon en kommande kollektion av smycken! Kollektionen har hon designat själv, med hjälp av en konstnär. Det ska bli riktigt spännande att se hur resultatet kommer bli och minst sagt så kommer antagligen hennes dotter Harlow vara utsmyckad i dyra fina smycken när kollektionen är klar.



Glassbåt

Nu har man gått och sagt att man ska bli nyttig, jaja det är väl bara att drömma om det. Men jag ska fatkiskt be mamma inte köpa hen onyttigheter som glass och sådant, för vad förväntar de sig, att man inte ska äta glassbåtar om de köpt hem det? De måste ju ätas upp och ta slut någon gång, ellerhur.





Hos jossan

Idag har  jag och jossan hyrt två filmer. En läskig och en romantisk(gråt) film. Den läskiga hette Black water och den romantiska Love in Manhattan. De var jättebra! Till det hade vi lite smaskigt godis att knapra på och varsin filt som vi bara kunde dra över huvudet när det blev för läskigt, iallafall jag gjorde det...


josefinehjärtat


Semestern

Har inte fått alla bilder skickade av Johanna än men här är iallafall en del.








nya framtidsplaner, Kock?

Träningen gick inte så bra idag, fick ont i mitt knä och eftersom vi haft uppehåll så blev jag ganska så trött. Men var ändå härligt att vara igång igen, nu slipper man tänka på hela tiden vad man äter och sånt. Nu kan jag faktiskt förtjäna att ta en chokladbit då och då. Nu slipper jag få dåligt samvete. Iallafall gjorde jag middag idag. Couscousgryta, inkluderar tomatpure, finhackad lök, timjan, oregon, och chilisås. Och så kycklingfile, smaskens! Det är nyss jag börjat tycka om att laga mat, men jag har upptäckt det nu så imorgon här hemma blir det kött och paprikafyllning på toppen. Låter kanske inte så gott, men jag ville prova det, så nu är min nya framtid kock, eller inte, men det är faktiskt jätte roligt!


vill ha....

Alla vill ha någonting, det finns alltid någon eller något man vill ha hela tiden. Varje dag tänker eller säger man minst 50 gånger, jag vill ha...... Kan du köpa..... osv. Men  så himla länge nu har jag velat ha en speciell sak, samma sak, hela tiden, som jag så oerhört gärna vill ha...



Träning igen

Godmorgon, eller godmiddag är kanske bättre att säga! Sitter nu med hårinpackning i håret och kollar på tv. Ska snart göra en god luch åt mina föräldrar som sliter hårt med huset. Längter tills det är klart för nu ser det förjävligt ut rent ut sagt. Idag händer inte så mycket bara ta det lungt, tänkte gå ut och springa sedan, jobba lite och ikväll börjar träningen igen! Längtar!

Hemma igen!

Har nyss kommit hem från att tillbringa fyra dagar i Ystad med vänner. Har haft sjukt skoj! Vi cyklade dit och jag hade aldrig kunnat ana att det faktiskt skulle vara så jobbigt. Det var inte fysiskt jobbitg utan man bara blev helt trött på att cykla, och ont i rumpan fick vi också. När vi kom dit sov vi middag och sedan gick vi ner för att handla mat. På kvällen åt vi tacos. Nästa dag var vi på Sjöbo marknad där vi åkte karuseller och sådant. Igår var vi i stan och tittade i affärer och på kvällen åt vi på en Thailäskt resturang, det var jätte gott. Och nu är vi hemma. Är nu riktigt trött så ska ta mig en lång varm dusch nu sedan sätta mig och ta det lugnt framför tv:n hela kvällen.
Bilder kommer snart!

Ystad, här kommer vi!

Det blir av som planerat! Vi ska cykla till ystad i ett svep, sedan ska vi bo i thereses mosters kolonistuga i några dagar. Där ska vi mysa, prata, laga mat och mycket mer. V i ska gå på stan och sådant roligt. Vi planerar att vara borta i cirka fem dagar. Nu har jag precis packat min stora väska, ska hoppa in i duschen nu för ska snart hem till min faster och äta och sedan blir det mamma mia innan jag åker hem till Johanna och sover där. Imorgon runt tolv sticker vi ut på äventyr. JAG LÄNGTAR!

Hörs när jag kommer tillbaka!


på dåligt humör!

Orh!

Nu är jag på så himla dåligt humör... Inget går som planerat allt bara blir så jobbigt nu. Vädret är dåligt och en massa saker bara (skiter) sig, ursäkta ordvalet... Men det är så jag känner just nu....

-





Läskigt!

Har varit och ätit nu och efter det gick jag och johanna hem till Martina och badade jacuzzi.

När vi skulle hem fick jag springa hem, visst det kanske inte är särskilt långt med gud vad läskigt det var, och mörkt! Eftersom jag tagit lite högklackade skor fick jag ta de i handen och springa. När jag kom till en vägkorsning hörde jag att en riktig raggarbil körde bakom mig så jag kände hur skräcken flög i mig, jag kände hur adrealinen pumpade på max så jag tog i allt vad jag kunde och slängde mig i åkern brevid. Där låg jag sedan på span och var skiträdd att bilden skulle ha sett mig och sedan stanna. Usch ! Men som tur gjorde den inte det så jag fortsatte springa i 190 hem och som tur var kom jag hem. Ingen läskig gubbe tog mig!

haha nu när man tänker tillbaka på det låter det jätte fjantigt, men det var sjukt så rädd jag var....

Amalfi ikväll

Ikväll blir det resturang med vänner. Ska ringa och boka bord nu, sedan gå ut och powerwalka och sedan börja göra mig i ordning för ikväll.




M & M

Kom precis hem från mormor och morfar där jag tillbringat natten. Det var riktigt härligt att pli ompysslad och ta sköna bad. O så fick jag sova ut, riktigt skönt! Igår blev det 4-2 till Hammarby, en riktig skandal!

Här kommer lite bilder!


Det blev lite käk innan matchen






Kamfi, Steffe och Linnea på Stadium


Therese och Johanna






Malmö-Hammarby

Har precis gjort kladdkaka med Johanna Steffe Therese och Johanna. Gjorde till hela familjen och sådant. Nu ska jag och Steffe göra oss iordning och inatt sover jag hos mormor och morfar, ska bli riktigt mysigt för det var längesedan jag träffade dem!


Hemlighet

Denna klänningen ska ska jag och johanna bära den 15 augusti, fortfarande en hemlighet.......


Amanda Jenssen

Ursäktar den dåliga kvaliten och för att den är på sidan. Du får vrida på huvudet.






Filmdags

Jag och jojo vaknade precis upp. Nu har vi gjort en jättegod frukost och nu ska vi se på Surburban GIRL. Ikväll blir det ytterliggare en släktmiddag.


Svedala

Igår var det väldigt trevligt hemma hos Filip, tack för en rolig kväll! Idag bled det Svedalarocken där vi bl a såg Amanda Jenssen. Måste faktiskt säga att hon var jättebra! Iallafall efter det drog jag Johanna och Martina till hennes mormor och m,orfar där vi badade bubbelpool utomhus, ljuvligt! Nu ska vi kolla film, en läskig och en tjejfilm. Godnatt!




Videoklipp kommer snart


Powerwalk

Godmorgon. Har precis varit ute och powerwalkat med Johanna. I en timme gick vi och då hade jag hunnit få rejält med skoskav, ajj  ! Nu ska vi städa sedan duscha. Ikväll blir det fest hos Filip.




Torsdags kväll

Motion! Nu har jag och jojo varit ute och gått i ungefär en timme. Vi gick dock inte hela tiden, det blev en hel del bilder också. Nu ska vi snart äta och sedan fixa oss innan Linnea och Elin kommer hit och chillar med oss. Hur som helst är allt planerat nu, nästan iallafall och det blir av!



Lyckliga johanna, har hon vunnit en miljon?




Playan idag

Jag och johanna har just gjort lite mat, något thailändsk , helt ok . Innan idag var vi på beachen och fotograferade en massa och pratade om vårt framtida liv, och oj , det kommer vara ett strålande liv! Måste bara tillägga att jag och jj är sjukt grymmapå att laga mat ! Iallafall så blir det nog en natt till här i smyge, eventuellt i hennes mosters stuga vid havet med snygga brudar.

Här kommer bilder från idag.





foe och jj

Nu är man nybadad med lent hår efter inpackning och ren i ansiktet efter mask. Jag och johanna har precis bubbelbadat. Det var jätte mysigt. Linnea åkte hem för en stund sedan och då pratade vi om allt möjligt, tittade på tv och åt. Jag och johanna har också nu planerat ordentligt till vår ...... Snart släpps nyheten !


JohannaHjärtat





Malmö

Har precis kommit hem från Malmö. Det var mycket trevligt. Jag handlade två bikini och ett par mya skor. Det var lite roligt eftersom det egentligen inte var tänkt att jag skulle handla det med jag fick sånt skoskav av mina andra nya skor så jag var bara helt tvungen att handla ett par andra jag kunde gå i. Mamma och jag åt även på en thailänsk resturang, det var utsökt. Men starkt var det, jag tror jag drack minst fyra glas vatten. Nu har jag även spanat in kameran jag önskar min i födelsedags present, så nu är dett bara att hålla tummarna. Ska snart till smyge där jag och Johanna ska bada bubbelbadkar, vaxa benen, ha hårinpacking, ansiktsmask och mysprat ikväll. Ciao!


Mamma








skor från dinsko


Bikini från stadium


Bikini från lindex

malmö nästa

Ska gå upp nu och äta frukost innan jag gör i ordning mig till Malmö. Ikväll ska jag och johanna hitta på någonting, vet inte vad än men jag vet att det kommer bli trevligt.




Släktkalas

Sitter vid datorn nu med min kusin. De andra kollar på karate film men den ville inte jag se. Iallfall så blir det Malmö med mamma imorgon , alltid bra för då slipper man köpa saker själv. KyssochGodnatt


Sleepover med Johanna!

Blev inte läggdags förrän sent igår med Johanna. Vi åt jordgubbar och pratade om mycket saker. Men det är hemlisar ! Ska iallafall bli hämtad av mamma och sedan ska vi på släktkalas med släkt från Norge jag inte träffat på ungefär ett år, ändå trevligt! Fast egentligen orkar jag inte, FABULOUS


sex and the city

Helkväll med Therese och Johanna. Först åt vi på Harmony och pratade. Efter det tror jag alla trodde vi var dumma i huvudet eller att vi var turister eftersom vi fotograferade jätte mycket när vi hoppade och sånt konstigt. Men roligt hade vi iallafall! Sedan gick vi in på Hemmakväll och köpte godis och sedan var det dags för Bio. Sex and the city, riktigt bra, GÅ OCH SE DEN! Jag rekommenderar. En riktig tjejfilm med faktiskt många roliga inslag av både komiska saker och (mycket sex) för ni som vill se ;) . När Johannas pappa hämtade oss och vi körde hem till Smyge sa johannas pappa : - det ser ut att brinna. Och hemskt nog, brann konsum! Sjukt obehagligt. Vi fick andas in jätte mycket rök eftersom Thereses pappa skulle hämta henne vid köket och havet så nu luktar vi inte gott , kan jag säga ... Menmen nu ska nog jag och Johanna smaska på lite jordgubbar och mysprata lite. Sovgott!






JohannaJönsson

en rolig sak

Har precis varit inne på http://kandisfrissan.veckorevyn.com/ och testat min look med kändisars frisyrer, riktigt roligt. Ingen blev riktigt bra för jag hade inte en bild där jag hade uppsatt hår och tittade rakt fram men jag fastnade ändå för Viktoria Beckhams look. Det ser lite konstigt ut, mitt huvud ser jätte litet ut men det är en rolig sak som jag tycker du borde testa !


godmorgon solstrålar!

Vilket härligt väder. Nu har jag äntligen sovit ut, fått min skönhetssömn, så nu är jag pigg som jag vet inte vad. Iallafall, jag tänkte äta min nya nyttiga frukost nu sedan byta om till  bikini och sola en stund innan det blir dags för att göra mig iordning innan det blir stan. And remember, you are beautiful!

Härligt Sommarlov

Min kväll idag tillbringade jag ute i den friska luften i hängmattan med boken "Inte utan min dotter"-suverän, och en kopp varm choklad med grädde samt en påse salta nappar. Morgondagen består filmen Sex and the city på kvällen med Jj, Js och Therese. Efter det hämtar "Pujos" pappa oss där och sedan sover vi över hemma hos henne.

Cykelsemester

Den 17:e ger vi oss ut på vägarna, så se upp! Vi ska starta i smyge och efter fem dagar är det tänkt att vi ska vara hemma igen. JAG LÄNGTAR!


nu har jag skaffat blogg!

I helgen har jag Umgåtts med JohannaStrand och JohannaJönsson. I Fredags var vi med några tjejer hos mig på kvällen, åt pizza och sådant onyttigt. Jj och Js sov sedan hos mig vilket det blev går också efter en trevlig kväll hemma hos Dennis och på stranden. Ett nattdopp blev det när vi kom hem, mysigt! Nu ska vi sätta oss och planera vår underbara cykelsemester som ska bli av om cirka två veckor!  FABULOUS


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0